U bent hier: Winkel>Welkom
Deco home logo pand front

Welkom bij Deco Home van Triest

Decohome Van Triest is specialist op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, tapijt, vloeren en woonaccesoires. Wij verzorgen de totaalinrichting voor zowel particulieren als bedrijven, kantoren en zorginstellingen. In onze winkel zijn diverse plekken ingericht waar u zich in alle rust kunt laten informeren met behulp van uitgebreide presentaties.

Bij Deco Home van Triest staan wonen en interieur centraal. De professionele vakman en de doe-het-zelver kunnen hier beiden terecht voor een interieurconcept van met zorg samengestelde collecties. Zowel in materiaal als kleur is de keuze in bovengenoemde productgroepen nagenoeg ongelimiteerd. Deco Home van Triest helpt u graag om hierin de juiste keuzes te maken!

Van de juiste kleur verf met bijpassend behang of een prachtige fotowand tot verfijnde gordijnstoffen met passende vloer of tapijt, van kinderkamer tot woonkamer, van decoratie tot renovatie; alles is aanwezig om van je huis, je thuis te maken. Een prettige werk- en leefomgeving is een aanwinst. Sfeervol wonen en werken heeft tijd, aandacht en zorg nodig! Iedere klant krijgt van ons dan ook alle tijd, aandacht en zorg die het verdient. Ons doel is daarbij om samen met u te komen tot het gewenst eindresultaat. 

Werk dat door Deco Home van Triest en zijn medewerkers beleefd wordt als een prachtvak!!

......dat ziet u en dat ervaart u!

Deco Home steunt

Oxfam Novib
 • Deco Home Van Triest
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

   

  Sinds 1969 is onze winkel gevestigd aan de Dorpsstraat!

  We staan voor kwaliteit, service en vakmanschap gecombineerd in een persoonlijk interieuradvies.

  Wij verzorgen de totaalinrichting van zowel particulieren als bedrijven, kantoren en zorginstellingen.

  Wij heten u graag welkom in onze winkel! Vanwege de nieuwe verkeerssituatie is ons pand met de auto het beste te bereiken via de achterkant (parkeerplaats de Wieken).

   

   

   

   

   

 • Deco Home Van Triest

  Dorpsstraat 47
  8171 BL Vaassen
  Telefoon 0578-574080
  Fax (0578) 57 29 17
  E-mail decohome@vantriest.com

BACK TO TOP