U bent hier: Assortiment>Vloeren>PVC

PVC

PVC vloeren; mooi, sterk en praktisch!

Steeds meer mensen ontdekken de PCV vloer.

Niet zo verwonderlijk, want PVC biedt heel veel voordelen. Ze zijn hét alternatief voor parket en laminaat en speciaal ontwikkeld voor ruimtes waar hoge eisen gesteld worden aan de vloer. PVC vloeren worden door ons regelmatig in winkels en restaurants gelegd wat wel aangeeft dat ze sterk en duurzaam zijn. Daarnaast zijn ze eenvoudig in onderhoud, stabiel en stil. PVC werkt geluiddempend en vermindert omgevings- en contactgeluiden. PVC is ook zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming en kan in elke ruimte in huis toegepast worden.

PVC stroken worden op een vlakke betonvloer of een zwevende ondervloer verlijmd. Daarnaast is er ook click PVC verkrijgbaar waar je stroken aan elkaar kunt klikken. Rik Brummel is onze vloerenspecialist:"Het is van groot belang dat de ondervloer goed vlak en egaal is. Om dat te beoordelen heb je de kennis en kunde van een vakman nodig, dus komen wij altijd bij je thuis om dit te controleren waarbij we dan meteen advies op maat geven."

ER zijn oneindig veel verschillende houtdessins door ons leverbaar die niet of nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden zijn. Maar daarnaast is er bij ons ook een grote keuze in steen, beton of metaal. In onze winkel hebben we een volledige PVC presentatie met grote panelen als voorbeeld van de mogelijke dessins. Merken die wij verkopen zijn M-Flor, TFd en Forbo Allure, die ook als HDF click PVC verkrijgbaar zijn, waardoor het ook eenvoudig zelf te leggen is. Het voordeel van PVC is dat naast de grote keuze het ook heel betaalbaar is.  Ongeacht naar welke PVC vloer je voorkeur uitgaat, Deco Home van Treist is dé speciaalzaak voor eerlijk advies en specialistische kennis. Wij vertellen je alles wat je moet weten om de perfecte PVC vloer te vinden.

Frits van Triest: "Desgewenst komt Rik of ik bij je thuis zodat je kunt kiezen in de comfortabele omgeving van je eigen huis".

 

Deco Home steunt

Oxfam Novib
 • Deco Home Van Triest
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

   

  Sinds 1969 is onze winkel gevestigd aan de Dorpsstraat!

  We staan voor kwaliteit, service en vakmanschap gecombineerd in een persoonlijk interieuradvies.

  Wij verzorgen de totaalinrichting van zowel particulieren als bedrijven, kantoren en zorginstellingen.

  Wij heten u graag welkom in onze winkel! Vanwege de nieuwe verkeerssituatie is ons pand met de auto het beste te bereiken via de achterkant (parkeerplaats de Wieken).

   

   

   

   

   

 • Deco Home Van Triest

  Dorpsstraat 47
  8171 BL Vaassen
  Telefoon 0578-574080
  Fax (0578) 57 29 17
  E-mail decohome@vantriest.com

BACK TO TOP