U bent hier: Assortiment>Vloeren>Houten vloeren

Houten vloeren

Deco Home van Triest, ook hét adres voor houten vloeren!

De vloer is een belangrijk deel geworden van het interieur. Omdat de vraag naar echte houten vloeren onveranderd blijft hebben wij ook een ruime selectie houten vloeren in ons assortiment. 

De naturel geoliede, eiken lamelparket planken van Ambiant geven je interieur de sfeer en klasse zoals je die van een authentieke eiken houten vloer mag verwachten. De planken zijn voorzien van een massief eiken toplaag, verkrijgbaar in veel maten en diktes en voorzien van een microvelling aan de lange zijde van iedere plank.

Wit geoliede lamelparket vloeren, gerookt wit, naturel olie, toplagen van 6 mm, toplagen van 4 mm. kasteelvloeren, rustieke vloeren, Select vloeren (zonder knoesten), echt alles is mogelijk! Zelfs de kleur van je vloer kun je zelf bepalen. Ambiant heeft speciaal hiervoor een eiken onbehandeld lamelparket dat je de kleur kunt geven die jij wenst.

Bij ons vind je het hele assortiment Ambiant houten vloeren. Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Uiteraard gelegd door onze vakkundige stoffeerders!

 

 • Ambiant

Deco Home steunt

Oxfam Novib
 • Deco Home Van Triest
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

   

  Sinds 1969 is onze winkel gevestigd aan de Dorpsstraat!

  We staan voor kwaliteit, service en vakmanschap gecombineerd in een persoonlijk interieuradvies.

  Wij verzorgen de totaalinrichting van zowel particulieren als bedrijven, kantoren en zorginstellingen.

  Wij heten u graag welkom in onze winkel! Vanwege de nieuwe verkeerssituatie is ons pand met de auto het beste te bereiken via de achterkant (parkeerplaats de Wieken).

   

   

   

   

   

 • Deco Home Van Triest

  Dorpsstraat 47
  8171 BL Vaassen
  Telefoon 0578-574080
  Fax (0578) 57 29 17
  E-mail decohome@vantriest.com

BACK TO TOP