U bent hier: Assortiment>Raamdecoratie

Raamdecoratie

Bepaal zelf de lichtinval die jij wilt

Met raamdecoratie bepaal je zelf de hoeveelheid licht in je interieur. Van al het licht doorlaten, via oneindig veel tussenmogelijkheden naar het volledig buitensluiten van licht en buitenwereld. Door de jaren heen is raamdecoratie verandert van puur functioneel tot mode voor je raam. De keuze is overweldigend, zowel in materiaal als in kleur. Het complete assortiment omvat klassiekers als rol- en vouwgordijnen en horizontale en verticale jaloezieën in vele variantenen kleuren. Natuurlijk ook een grote collectie plisségordijnen, waarbij de lichtinval bepaald wordt door de transparantie van de stof. Voor grote raampartijen en schuifpuien zijn er paneelgordijnen.

Zoveel keuze, zoveel mogelijkheden, dat vraagt om vakkundig advies. We hebben een uitgebreide collectie van bekende merken als B&C, Jasno, Luxaflex, Dimago en Multisol. We blijven goed op de hoogte van alle trends en we vragen in een gesprek wat de wensen en de verwachtingen zijn. Samen zoeken we naar de juiste invulling van je wensen.

Onderdeel van de professionele service van Deco Home van Triest is het GRATIS thuis inmeten. De raamdecoratie wordt door ons vakkundig bij je thuis gemonteerd.

Deco Home steunt

Oxfam Novib
 • Deco Home Van Triest
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

   

  Sinds 1969 is onze winkel gevestigd aan de Dorpsstraat!

  We staan voor kwaliteit, service en vakmanschap gecombineerd in een persoonlijk interieuradvies.

  Wij verzorgen de totaalinrichting van zowel particulieren als bedrijven, kantoren en zorginstellingen.

  Wij heten u graag welkom in onze winkel! Vanwege de nieuwe verkeerssituatie is ons pand met de auto het beste te bereiken via de achterkant (parkeerplaats de Wieken).

   

   

   

   

   

 • Deco Home Van Triest

  Dorpsstraat 47
  8171 BL Vaassen
  Telefoon 0578-574080
  Fax (0578) 57 29 17
  E-mail decohome@vantriest.com

BACK TO TOP