U bent hier: Assortiment>Behang>Behang Collecties> Arte Rhapsody
Arte rhapsody behang

Arte Rhapsody

Het designersteam van Arte liet zich inspireren door de impact van muziek. De symboliek ervan, de fantasie erachter. Met deze collectie exclusieve wandkleding Rhapsody ben je meteen in de stemming.

Deze collectie behang is dan ook prachtig georkestreerd. Laat ons eerst eens kennismaken met de uni’s uit deze collectie. Bij de effen varianten heb je de keuze tussen twee prints: een fijn geweven stofprint – Solo – en een grovere, die Note gedoopt werd. Je ziet en voelt het ritme van het weefsel en als je even speelt met het licht, zie je ook een frivole schittering oplichten.

Tempo zorgt voor ritme en regelmaat. We gaan crescendo en zijn hiermee bij de werkelijke dessins aanbeland. Ook hier mag je kiezen. Een fijn, modern damastmotief Arco – met aparte contrasterende kleuren en glanzende contouren. Of een grotere print, Opus, die associaties oproept met de luxe van Oosterse tapijten. Heel harmonieus allemaal. De dessins die je hier ziet, lijken misschien klassiek, maar zijn eigenlijk hyper actueel door hun eigenzinnige kleurcombinaties en glanseffecten. Nooit eerder gezien. Maar de apotheose in deze collectie is Rondo.
Een muzikale climax met de glans en luister uit de sprookjes van duizend-en-één-nachten. De ondergrond is sober en vrij donker, maar daar bovenop liggen druppels vloeibaar goud. Of zilver. Tenminste, zo lijkt het toch. De imposante tekening wordt opgebouwd door tal van grillige, afgeronde vlekjes liquide metaalglans.
Het eindresultaat lijkt wel met de hand gemaakt. Het subliem samenspel van kleur en glans zorgt voor een bijzonder resultaat aan de muur. De kleurakkoorden variëren van natuurlijke kleuren tot frisse tinten.  € 129,00 per rol breedte van de rol 70 cm.

 

Deco Home steunt

Oxfam Novib
 • Deco Home Van Triest
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

   

  Sinds 1969 is onze winkel gevestigd aan de Dorpsstraat!

  We staan voor kwaliteit, service en vakmanschap gecombineerd in een persoonlijk interieuradvies.

  Wij verzorgen de totaalinrichting van zowel particulieren als bedrijven, kantoren en zorginstellingen.

  Wij heten u graag welkom in onze winkel! Vanwege de nieuwe verkeerssituatie is ons pand met de auto het beste te bereiken via de achterkant (parkeerplaats de Wieken).

   

   

   

   

   

 • Deco Home Van Triest

  Dorpsstraat 47
  8171 BL Vaassen
  Telefoon 0578-574080
  Fax (0578) 57 29 17
  E-mail decohome@vantriest.com

BACK TO TOP