U bent hier: Assortiment>Behang>Behang bij Deco Home van Triest

Deco Home van Triest heeft de grootste behangcollectie in de omgeving.

Je wilt je interieur snel een andere uitstraling geven zonder veel werk? Kijk dan eens naar behang. Want daarmee geef je het interieur heel snel een volledig andere uitstraling. Bij ons heb je de keuze uit de grootste collectie actuele behangboeken van de omgeving.

Gerenommeerde behangproducenten als Arte, Voca, Hooked on Walls, Eijffinger, Dutch Design en Esta. Dus welke stijl je ook hebt; modern, klassiek, trendy of vintage, bij ons slaag je altijd!

Naast het behang uit de boeken, hebben we ook een ruime keuze aan behang op voorraad. Met zoveel mogelijkheden is professioneel advies onontbeerlijk. We vinden het dan ook fijn om met je mee te denken en je te adviseren. Samen gaan we op zoek binnen het uitgebreide assortiment om jouw droom niet alleen te realiseren, maar zelfs te overtreffen. Dat is ook meteen één van de grote voordelen van onze winkel t.o.v. internetshops; bij ons krijg je vakkundig kleur-, styling en klusadvies. Wij nemen de tijd en denken volledig mee over kleur en soort behang. Natuurlijk mogen bij ons de behangboeken mee naar huis genomen worden om in alle rust definitief te beslissen.

Hebt u geen ervaring in behangen? Behangen is tegenwoordig heel makkelijk. Met de nieuwe soorten behang, lijm je niet het behang, maar heel eenvoudig de muur in en kun je het daarna heel eenvoudig plakken. Onze behangspecialisten kunnen u met advies en tips stap voor stap begeleiden en zorgen dat u met het juiste materiaal aan de slag gaat. U kunt de klus ook door onze behangers uit laten voeren. Zo wordt ook uw behangklus gegarandeerd een succes.

Onderdeel van onze service is ook het GRATIS ter beschikking stellen van stoomapparaat, gereedschap en behangtafel.

Deco Home steunt

Oxfam Novib
 • Deco Home Van Triest
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

   

  Sinds 1969 is onze winkel gevestigd aan de Dorpsstraat!

  We staan voor kwaliteit, service en vakmanschap gecombineerd in een persoonlijk interieuradvies.

  Wij verzorgen de totaalinrichting van zowel particulieren als bedrijven, kantoren en zorginstellingen.

  Wij heten u graag welkom in onze winkel! Vanwege de nieuwe verkeerssituatie is ons pand met de auto het beste te bereiken via de achterkant (parkeerplaats de Wieken).

   

   

   

   

   

 • Deco Home Van Triest

  Dorpsstraat 47
  8171 BL Vaassen
  Telefoon 0578-574080
  Fax (0578) 57 29 17
  E-mail decohome@vantriest.com

BACK TO TOP